ROSSZ LEHELET

VAN RÁ MEGOLDÁS!

A rossz lehelet hátterében számos dolog állhat – természetesen ezek közül az első számú indok a fogak állapota lehet. A fogászati problémák okozta szájszag ellen szerencsére már van jó megoldás!

Jelentkezz be még ma!

Add meg az elérhetőségeidet, nyugi, extra gyorsan felvesszük Veled a kapcsolatot! 🙂


+3630 884 0511

Hívj bátran!

08:00-20.00

Gyere el! Hétfőtől péntekig.

1047 BP., Baross utca 99.

A parkolás ingyenes – csak szólunk.

info@mdcdental.hu

Dobj egy mailt!

GYORS SEGÍTSÉG SZÁJSZAG ELLEN

A rossz lehelet, más néven halitózis, nemcsak a mindennapi életminőségünket ronthatja, de az önbizalmunkat is beárnyékolja. A szájszagnak számos oka lehet.

 

SZÁJSZAG: OKOK ÉS MEGOLDÁSOK

Amennyiben nem szervi oka van a rossz leheletnek, akkor fogászati szempontból az alábbi problémák okozhatnak rossz leheletet: 

Lepedékes Nyelv: A nyelvünk felszínén megtapadó baktériumok kellemetlen szagokat eredményezhetnek. Rendszeres nyelvtisztítással ezt a problémát enyhíthetjük.

Fogszuvasodás: A fogszuvasodás során a baktériumok és az ételmaradékok a fogak között vagy a fogakon rögzülnek, és kellemetlen szájszagot okozhatnak. Ebben az esetben a fogtömés gyors megoldást nyújthat. 

Bölcsességfog: A bölcsességfogak nehéz tisztítása miatt gyakran kialakulhat körülöttük gennyes tasak, amely szájszagot is okozhat. A bölcsességfog eltávolítása, kezelése szinte azonnal megoldja a rossz lehelet problémáját.

Fogkő : A fogakon felhalmozódó fogkő nemcsak elszíneződést okoz, hanem szájszagot és fogínygyulladást is eredményezhet. Irány a fogkő-eltávolítás! A fogkő eltávolítása kulcsfontosságú a jó szájhigiénia fenntartásához. A fogkő az elmeszesedett plakk, amelyet otthoni ápolással nehéz eltávolítani. A fogkő eltávolításával csökkenthetjük a rossz lehelet és a fogínyproblémák kockázatát.

Gyulladt fog: A foggyulladás szintén szájszagot okoz. Sokszor gyökérkezelésre lehet szükség. 

ÍGY TUDOD ELLENŐRIZNI AZT, HOGY MILYEN A LEHELETED:

Az egyik legegyszerűbb módszer, hogy a kezedbe lehelsz, majd megszagodolod azt. Ez azért is jó, mert sajnos  a saját szájszagot egy idő után már nehezebben érzékeljük, mivel hozzászokunk.

ha jó fogorvosra van szükséged, akkor:

MDC FOGÁSZAT.

Jelentkezz be még ma!

Add meg az elérhetőségeidet, nyugi, extra gyorsan felvesszük Veled a kapcsolatot! 🙂


+3630 884 0511

Hívj bátran!

08:00-20.00

Gyere el! Hétfőtől péntekig.

1047 BP., Baross utca 99.

A parkolás ingyenes - csak szólunk.

info@mdcfogaszat.hu

Dobj egy mailt!

+3630 884 0511